Nieuws

Wordt u ons nieuwe bestuurslid?

Dirk Neuhaus is bestuurslid namens de actieve deelnemers bij ons pensioenfonds. Zijn zittingstermijn is nog niet ten einde doch verandering van zijn werkzaamheden maakt dat hij zijn bestuursfunctie wil neerleggen. Hierdoor ontstaat een vacature binnen ons bestuur. Bent u als deelnemer geïnteresseerd in deze vacature? Meld u dan aan!

Toezichthouder De Nederlandsche Bank eist dat bestuursleden bij aanvang van hun zittingsduur beschikken over de vereiste kennis en ervaring. Afhankelijk van kennis en ervaring van de kandidaat zal daarom een inwerkperiode worden gepland om het nieuwe bestuurslid voor te bereiden op zijn nieuwe functie. Denk hierbij aan het bijwonen van bestuursvergaderingen, het deelnemen aan een commissie en het volgen van een opleiding.

Een bestuurslid is gemiddeld 1 dag per week bezig met zijn bestuurstaken. De werkgever stelt deze tijd ter beschikking. Het pensioenfonds vergoedt de opleidingskosten.

Geïnteresseerd? Meld u dan aan!

Ons pensioenfonds kan alleen goed functioneren als mensen zich beschikbaar stellen om de functies binnen het fonds met inzet en enthousiasme te vervullen. Bent u geïnteresseerd in de vacature voor een bestuurslid? Meld u dan aan als kandidaat. Dit kunt u doen door dit formulier in te vullen en vóór 15 april 2019 te sturen naar bestuur-pensioenfonds.bnl@capgemini.com.

Meer informatie

De profielbeschrijving voor een bestuurslid vindt u hier. Wilt u meer informatie over de inhoud van de functie? Stuur ons dan een e-mail via bestuur-pensioenfonds.bnl@capgemini.com. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een gesprek.


Met vriendelijke groet,

Stichting Pensioenfonds Capgemini Nederland
Het bestuur