Nieuws

Spaaroptie premieregeling wordt omgezet in geldmarktfonds

Wij lieten u eerder weten dat de optie ‘Eigen verdeling en sparen’ in de premieregeling eindigt. Door veranderingen bij onze leveranciers zijn wij genoodzaakt om op zeer korte termijn nog een aanpassing te doen.

 

 

In de premieregeling kunnen deelnemers er voor kiezen een deel van het kapitaal liquide te maken (optie ‘sparen’). Deze optie kunnen wij vanaf 1 januari 2024 niet meer aanbieden.

We beleggen uw geld in een geldmarktfonds

Hebt u een deel van uw kapitaal liquide gemaakt? Dan proberen we u zoveel mogelijk tegemoet te komen door deze bedragen in de loop van januari 2024 in een geldmarktfonds te beleggen. Dit is niet hetzelfde als sparen, maar is een beschikbare optie die er zo dicht mogelijk bij zit.

Wilt u niet dat dit bedrag in een geldmarktfonds wordt belegd? Dan moet u zo snel mogelijk in Mijn Pensioen de verdeling aanpassen, zodat u geen gebruik maakt van de spaaroptie. Let op: u dient ook uw portefeuille opnieuw te balanceren, anders geldt de keuze alleen voor nieuwe inleg.

Vragen?

Voor vragen over deze aanpassing kunnen medewerkers van Capgemini via Teams contact opnemen met Marco de Heer van het pensioenfonds. Deelnemers die niet meer in dienst zijn bij Capgemini kunnen contact opnemen via bestuursondersteuning@pfcapgemini.nl.