Nieuws

Werknemers kiezen Peter de Gooijer als bestuurslid

Peter de Gooijer is verkozen als aspirant-bestuurslid van Stichting Pensioenfonds Capgemini. Hij vertegenwoordigt vanaf 1 juli 2023 in het bestuur van ons pensioenfonds de actieve deelnemers (de werknemers van Capgemini). Deze zetel in het bestuur komt vrij vanwege het eindigen van de zittingstermijn van bestuurder Sigrid Richters.

Behalve Peter de Gooijer meldden ook Muhammed Demirci en Sigrid Richters zich als kandidaat voor de vacature. Het bestuur heeft deze uitslag bekrachtigd op 17 februari 2023.

Uitslag verkiezing

Met 508 stemmen wint Peter de Gooijer de verkiezing en zal beginnen aan zijn eerste zittingstermijn als aspirant-bestuurslid namens de actieve deelnemers (de werknemers van Capgemini). Het bestuur feliciteert Peter met zijn verkiezing.

Daarnaast bedanken we Muhammed Demirci en Sigrid Richters voor de tijd en moeite die zij aan hun kandidaatstelling hebben besteed. Het pensioenfonds kan alleen bestaan als er mensen zijn die hun tijd en energie willen stoppen in bestuursfuncties. Deze inzet waarderen wij.

Vragen?

Hebt u vragen over de verkiezing? Neem dan contact op met ons.