Nieuws

Verkiezing VO-lid namens de pensioengerechtigden

In mei riepen wij de pensioengerechtigden van Capgemini op zich kandidaat te stellen als lid van het verantwoordingsorgaan (VO) van Stichting Pensioenfonds Capgemini. In maart ontvingen wij namelijk het droevige bericht dat Wouter Hendrickx plotseling was overleden. Wouter was lid van het VO namens de pensioengerechtigden van Capgemini. Vier pensioengerechtigden hebben zich als kandidaat voor de vacature gemeld: Peter Duiven, Theo de Hair, René Gillijns en Hans van Giersbergen.

Daarom organiseren wij een verkiezing

Alle pensioengerechtigden van Capgemini ontvangen vandaag per e-mail of brief een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Gebruik de link in de uitnodiging om naar het stemformulier te gaan. Lees de motivaties van de vier kandidaten en breng uw stem uit. Stemmen is eenvoudig en kost slechts één minuut.

Stem uiterlijk 15 juli

Tot en met 15 juli kunnen pensioengerechtigden van Capgemini hun stem uitbrengen. Daarna maken wij de uitslag bekend op onze website.

Vragen?

Hebt u vragen over de verkiezing? Neem dan contact op met ons. We zijn bereikbaar per mail bestuursondersteuning@pfcapgemini.nl of per telefoon 088 116 2409 (tijdens kantooruren).

Alvast bedankt voor het uitbrengen van uw stem!