Nieuws

Lees de digitale nieuwsbrief van september 2023

Wat betekent het ingaan van de Wet toekomst pensioenen op 1 juli 2023 voor Pensioenfonds Capgemini? En wat is de rol van het fonds bij de totstandkoming van een nieuwe pensioenregeling? Over deze en andere ontwikkelingen leest u in de tweede digitale nieuwsbrief van 2023 van Pensioenfonds Capgemini.

In deze nieuwsbrief leest u verder over:

  • het deelnemersonderzoek dat in juni plaatsvond;
  • de uitkomst van de verkiezingen voor het bestuur en het VO;
  • het terugkijken van de deelnemersbijeenkomst van 2023;
  • een uitgebreide toelichting over de verhoging van de pensioenen per 1 januari 2023 in de uitkeringsregeling; 
  • de terugblik van Pensioenfonds Capgemini op 2022.

U kunt de nieuwsbrief van september hier lezen. Deze en eerdere nieuwsbrieven kunt ook teruglezen op de documentenpagina op onze website.

Wilt u ook onze nieuwsbrief in uw inbox ontvangen?

Met deze digitale nieuwsbrief informeren we onze deelnemers over ontwikkelingen in de pensioenwereld en binnen ons pensioenfonds. De nieuwsbrief is in september per e-mail verstuurd naar alle (oud-)deelnemers en gepensioneerden van ons fonds die hun profiel op digitaal hebben staan.

Hebt u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan staat uw communicatieprofiel misschien op ‘post’ in plaats van ‘digitaal’. Of misschien is uw e-mailadres nog niet bekend bij ons. U kunt uw e-mailadres doorgeven of aanpassen via Mijn Pensioencijfers. Ook kunt u in Mijn Pensioencijfers uw communicatieprofiel omzetten van post naar digitaal.

Mijn Pensioencijfers is uw persoonlijke pagina op onze website. In Mijn Pensioencijfers vindt u details over het pensioen dat u bij ons fonds hebt opgebouwd. Daarnaast kunt u in Mijn Pensioencijfers direct met ons online uw pensioenzaken regelen. Mijn Pensioencijfers is bereikbaar via de inlogknop bovenaan deze website. U logt in met uw DigiD.