Nieuws

Verkiezingsuitslag bestuursfuncties

De verkiezingen voor een vertegenwoordiger namens de gepensioneerden in het bestuur zijn afgerond. Ruim 29% van de stemgerechtigden bracht zijn stem uit. Bernard Helders komt daarbij als winnaar uit de bus.

Uitslag verkiezing bestuurder namens gepensioneerden

Bernard Helders wordt bestuurder namens gepensioneerden

Het bestuur draagt Bernard voor bij toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB). Na goedkeuring door DNB benoemt het bestuur hem tot bestuurder namens de gepensioneerden. Op 1 juli 2022 eindigt de zittingstermijn van Wim Heukels als bestuurder namens de gepensioneerden. Per die datum neemt Bernard deze zetel van hem over. Onder voorbehoud van de goedkeuring van DNB heten we Bernard van harte welkom in het bestuur.

We bedanken Cees Jansen bovendien voor de tijd en moeite die hij aan zijn kandidaatstelling heeft besteed. Het pensioenfonds kan alleen bestaan als er mensen hun tijd en energie willen geven voor de bestuursfuncties. Deze inzet waarderen wij.

Rene Starmans blijft bestuurder namens oud-werknemers

Daarnaast riepen we in september oud-werknemers op zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie. Want ook de zittingstermijn van Rene Starmans eindigt per 1 juli 2022. Rene stelt zich herkiesbaar. Er meldden zich geen andere kandidaten voor deze functie. Daarom begint Rene op 1 juli aan zijn tweede zittingstermijn als bestuurder namens de oud-werknemers.