Nieuws

Ga in gesprek met een bestuurslid

Hebt u een vraag die u aan een van de bestuursleden van ons pensioenfonds wilt stellen? Of is er een pensioenonderwerp dat u graag eens wilt bespreken? Meld u dan aan voor het spreekuur van het bestuur.

Het spreekuur van het bestuur staat open voor alle deelnemers van het pensioenfonds. De bestuursleden zitten voor u klaar op:

Vrijdag 16 juni 2023

Vrijdag 7 juli 2023

Vrijdag 8 september 2023

De spreekuren vinden online plaats, of op locatie. U kunt zelf aangeven wat u prettig vindt.

Geen persoonlijke pensioeninformatie

Belangrijk om te weten: bestuursleden hebben in verband met de privacywetgeving geen toegang tot uw gegevens in de pensioenadministratie. Ook mogen zij u wettelijk gezien geen advies geven over uw pensioen(keuzes). Zij kunnen u wel de weg wijzen naar personen en organisaties die u hiermee kunnen helpen.

Hebt u vragen over uw persoonlijke pensioensituatie? Die kunt u het beste (eerst) stellen aan onze pensioenadministrateur AZL via 088-116 24 09.

Meld u aan voor het spreekuur

Wilt u meedoen aan een spreekuur? Aanmelden kan via bestuursondersteuning@pfcapgemini.nl. Vermeld in uw bericht welk spreekuur u graag wilt gebruiken en op welk tijdstip. Als u op een andere dag met het bestuur wilt spreken kunt u dat ook aangeven, dan kijken we wat mogelijk is. Geef ook aan of u een voorkeur hebt voor online of een gesprek op locatie. Kiest u voor online? Dan krijgt u een uitnodiging voor een online meeting via Teams.

Als u ons ook laat weten welke onderwerpen u wilt bespreken, kunnen wij inschatten hoeveel tijd er nodig is voor het gesprek. Uiteraard bent u niet verplicht om dit door te geven.