Nieuws

Doe mee aan de jaarlijkse deelnemersbijeenkomst op 20 juni 2023

Het bestuur van de Stichting Pensioenfonds Capgemini Nederland nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse deelnemersbijeenkomst 2023. Deze vindt online plaats op dinsdag 20 juni van 19.00 tot 19.45 uur. Bent u erbij?

Tijdens de online bijeenkomst bespreken we deze onderwerpen graag met u:

  • Hoe staat het ervoor met uw pensioen?
  • Welke resultaten hebben we in boekjaar 2022 behaald?
  • Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe pensioenregeling?
  • Welke ontwikkelingen komen er nog meer op u en ons af?
  • Wat kunt u doen als uw meer wilt weten over uw inkomen voor later?

Via de chatfunctie kunt u ook vragen stellen. We beantwoorden alle vragen! Als we daar tijdens de bijeenkomst niet aan toekomen, krijgt u een reactie na afloop.

Wegens succes weer online

Ook dit jaar vindt de bijeenkomst weer online plaats. We hebben in de coronatijd gemerkt dat de bijeenkomst hierdoor voor meer mensen te volgen is. Ook handig: we nemen de bijeenkomst op, zodat u deze later terug kunt kijken. We voegen daar dan ook nog een Engelstalige ondertiteling aan toe.

Meld u nu aan!

Alle deelnemers die we digitaal kunnen bereiken hebben via e-mail een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst. Hebt u geen uitnodiging ontvangen? Dan kunnen we u digitaal niet bereiken. Lees hier hoe u dat kunt veranderen. 

Wilt u de jaarlijkse online deelnemersbijeenkomst op 20 juni bijwonen? Meld u zich dan aan via de link hieronder (deelname is gratis):

 

AANMELDEN

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail van Heuvelman. Heuvelman verzorgt de uitzending van de deelnemersbijeenkomst. Zij sturen u dus ook de link om de online bijeenkomst bij te wonen en zij zullen u vooraf nog een herinnering van de bijeenkomst sturen.

Hebt u nog vragen?

Hebt u vragen over de jaarlijkse deelnemersbijeenkomst? Neem dan contact op met ons.