Nieuws

NN Investment Partners wordt Goldman Sachs Asset Management

Belangrijke informatie over uw opgebouwde pensioenkapitaal in de beschikbare premieregeling bij Stichting Pensioenfonds Capgemini vindt u in Mijn Pensioen. Mijn Pensioen is onderdeel van NN Investment Partners (NN IP). In april 2022 is NN IP overgenomen door Goldman Sachs, een toonaangevende Amerikaanse financiële instelling. Sinds de overname werkt NN IP nauw met Goldman Sachs samen om haar organisatie en aanbod van producten en dienstverlening te integreren binnen Goldman Sachs Asset Management.

Wat betekent dit voor u?

Een belangrijk onderdeel van deze integratie is het volledig integreren van het merk NN Investment Partners in Goldman Sachs Asset Management. In het eerste kwartaal van 2023 zal de naam en de visuele identiteit van NN IP geleidelijk wijzigen in Goldman Sachs Asset Management. Met deze verandering zal ook de login-omgeving en het webadres veranderen van https://mijnpensioen.nnip.com naar https://mijnpensioen.gsam.com. De oude URL blijft voorlopig nog werken.

Deze wijziging heeft verder geen impact op de dienstverlening van Mijn Pensioen, het onderliggende product waarin uw pensioen wordt belegd, of op de manier waarop u uw pensioenzaken kunt inzien: het betreft slechts een visuele en naamswijziging. In het eerste kwartaal van 2023 zullen deze wijzigingen geleidelijk worden doorgevoerd en zullen het gebruikersportaal en de communicatie de visuele identiteit van Goldman Sachs weerspiegelen.

Hebt u vragen?

Als u nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Mijn Pensioen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0800-645 67 36. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +31-70-379 1001. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@mijnpensioen.nnip.com.