Nieuws

Verkiezing bestuurslid namens de werknemers

Eind 2022 riepen wij onze actieve deelnemers (de werknemers van Capgemini) op zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie bij ons pensioenfonds. Op 1 juli 2023 loopt namelijk de zittingstermijn van bestuurder Sigrid Richters af. Zij is bestuurslid namens de actieve deelnemers (de werknemers van Capgemini).

Drie kandidaten meldden zich:

  • Muhammed Demirci
  • Peter de Gooijer
  • Sigrid Richters

Omdat er 3 kandidaten zijn voor 1 bestuursfunctie organiseren wij een verkiezing.

Daarom organiseren wij een verkiezing

Alle actieve deelnemers van ons fonds (de werknemers van Capgemini) ontvangen vandaag per e-mail een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Gebruik de link in de uitnodiging om naar het stemformulier te gaan. Lees de motivaties van de 3 kandidaten en breng uw stem uit. Stemmen is eenvoudig en kost slechts één minuut. Actieve deelnemers die we niet via e-mail kunnen bereiken ontvangen de stemoproep per brief.

Stem uiterlijk 15 februari

Tot en met 15 februari 2023 kunnen actieve deelnemers (de werknemers van Capgemini) hun stem uitbrengen. Daarna maken wij de uitslag bekend op deze website.

Vragen?

Hebt u vragen over de verkiezing? Neem dan contact op met ons. We zijn bereikbaar per mail bestuursondersteuning@pfcapgemini.nl of per telefoon 088 116 2409 (tijdens kantooruren).

Alvast bedankt voor het uitbrengen van uw stem!