Nieuws

Meld u aan voor onze deelnemersbijeenkomst

Jaarlijks organiseert Pensioenfonds Capgemini een deelnemersbijeenkomst waarbij leden van het bestuur de deelnemers bijpraten over ontwikkelingen van het fonds. Daarnaast is er gelegenheid voor het stellen van vragen en persoonlijk ontmoeten van de bestuurders van het fonds.

Graag nodigen we alle deelnemers uit voor deze bijeenkomst op woensdag 29 mei vanaf 17:00 tot ongeveer 19:00 uur. Voor het eerst sinds het begin van de coronapandemie is dit weer een fysieke bijeenkomst.

Klik op de knop hieronder om u aan te melden. Dit kan tot 18 mei.

Verder wijzen we u graag op de volgende zaken:

  • De bijeenkomst wordt gehouden op het kantoor van Capgemini Nederland, Reykjavikplein 1 te Utrecht (tegenover NS station Leidsche Rijn). Parkeren kan onder het gebouw.
  • Inloop is van 17:00 tot 17:30 uur. Er is een kleine versnapering ingepland voor de eerste avondhonger. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid tot napraten onder genot van een eenvoudige borrel.
  • De zaalruimte is beperkt. Bij te veel aanmeldingen kan de mogelijkheid tot inschrijving eerder worden beëindigd. Schrijf u dus op tijd in!
  • Mocht u deze bijeenkomst niet kunnen of willen bijwonen, dan kunt u na afloop een online opname van de bijeenkomst terugkijken. Een link naar deze opname wordt zo snel mogelijk verstrekt aan alle deelnemers.
  • In de bijeenkomst wordt zowel aandacht besteed aan het (recente) verleden als aan de toekomst van het fonds. De gesprekken over de toekomst zijn de laatste maanden in een stroomversnelling terecht gekomen en ondanks dat er nog veel onzeker is, wil het bestuur graag van de gelegenheid gebruik maken om deelnemers die daar prijs op stellen bij te praten over de stand van zaken.
  • Ten behoeve van de organisatie en catering verzoeken wij u hier aan te melden. Daar kunt u desgewenst ook onderwerpen inbrengen die u graag behandeld zou willen zien.
  • Voor persoonlijke vragen over uw pensioensituatie kunt u terecht op de website van het fonds.

Wij verheugen ons op uw komst!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Pensioenfonds Capgemini